Καλάθι Αγορών

Δωρεάν Αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με εμάς.

Σκοπός του Imperial Icons είναι να δώσει την δυνατότητα στους χριστιανούς σε όλη την οικουμένη, Μοναστήρια και Ιερούς Ναούς, να αποκτήσουν λατρευτικά & λειτουργικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης αισθητικής.

Κάθε εικόνα αποτελεί αντικείμενο σεβασμού και συνδέεται άρρηκτα με τη θρησκευτική και λατρευτική ζωή τόσο του κάθε Χριστιανού ξεχωριστά όσο και της ίδιας της Εκκλησίας.

Πολλοί αντιμετωπίζουν τις εικόνες ως απλά έργα τέχνης – θαυμάζουν την τεχνοτροπία, τα χρώματα, την παραστατικότητα των μορφών. Και σταματούν εκεί. Ίσως να μην έχουν άδικο. Είναι πράγματι έργα τέχνης, πέρα όμως από Τέχνη- οι εικόνες για κάθε Χριστιανό είναι η πραγματική αποκάλυψη του προσώπου του Θεού. Είναι η έκφραση και η αποτύπωση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Είναι διαδεδομένη συνήθεια να δωρίζουμε σε αγαπημένα πρόσωπα εικόνες. Γιατί; Γιατί θέλουμε οι τοίχοι του σπιτιού μας να διακοσμούνται από σοβαρές ή θλιμμένες μορφές; Άγιοι των Γραικών. Έτσι αναφέρονται σε πολλά βιβλία λογοτεχνίας στη Δύση. Άγιοι που σε μαγνητίζουν με το βλέμμα τους και την ίδια στιγμή γαληνεύουν την ψυχή. Άγιοι που τους κοιτάς στα μάτια και ενδόμυχα γνωρίζεις ότι η προσευχή σου εισακούστηκε. Αυτούς τους Αγίους θέλουμε. Αυτούς επιζητούμε. Σ’ αυτούς προστρέχουμε όταν δεν έχουμε από που αλλού να ζητήσουμε βοήθεια. Σ’ αυτούς κάνουμε τάματα. Αυτούς παίρνουμε μαζί μας στην ξενιτιά, στην εξορία. Αυτούς βάζουμε μπροστά σε οποιοδήποτε κίνδυνο. Γιατί; Γιατί βαθιά μέσα μας πιστεύουμε πως είναι μαζί μας, πως θα μας βοηθήσουν, θα μας προστατέψουν, θα μας στηρίξουν.

Άγιοι των Γραικών… Άγιοι της Οικουμένης

IMPERIAL
ICONS

Οι Συλλογές μας

Imperial Icons Eshop

Βυζαντινές & Ρωσικές Εικόνες

Κατηγορίες
Δημιουργίες
Αποκλειστικότητες

Παραδόσεις Express

Ημέρες για Ευρώπη
Ημέρες για Αμερική
Ημέρες για Ωκεανία

Τα Brands της εταιρείας μας

Αποκλειστικές Εικόνες από Ιερές Μονές, Προσκυνήματα & Ενορίες.

Φόντο από 22 Καράτια Φύλλα Χρυσού με Μοναδική Λεπτομέρεια.

Χειροποίητα Ασημένια Κοσμήματα με Διπλή Επιχρύσωση.

Μεγάλη Συλλογή Κομποσχοινιών από 33 έως και 300 Κόμπους.